Πάνω Frame [668xX]
Λογότυπο Eταιρίας [302xX]

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την κατασκευή του κήπου, της βεράντας σας, του επαγγελματικού σας χώρου και κάθε χώρου πρασίνου.

Επίσης την κατασκευή διακοσμητικών ξύλινων στοιχείων:

  •  πάτωμα κήπου
  •  γέφυρα
  •  αποθήκη εργαλείων κτλ.

Την τοποθέτηση γκαζόν, σε σπόρο ή σε ρολά,  τριφυλλιού κτλ.

Επίσης αναλαμβάνουμε και τοποθετούμε βότσαλα και ψηφίδες κάθε είδους, καθώς και τον καθαρισμό τους.

Φυσικά η συντήρηση του κήπου ή της βεράντας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας. Αυτή περιλαμβάνει κούρεμα και λίπανση γκαζόν, αντικατάσταση ή ενίσχυση κατεστραμμένων τμημάτων αυτού, κουρέματα θάμνων, δέντρων, φυτεύσεις και ό,τι άλλο μπορεί να συμπεριληφθεί στην έννοια της συντήρησης ενός κήπου.

Τοποθετούμε και επισκευάζουμε συστήματα αυτόματης άρδευσης (αυτόματο πότισμα) σε κήπους και βεράντες καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτά (πιεστικά, ηλεκτροβάνες, φίλτρα κτλ.)  

Φτιάχνουμε λαχανόκηπους και σας δίνουμε συμβουλές για τη συντήρησή τους αλλά αν θέλετε την αναλαμβάνουμε εμείς.

Μπορούμε να προμηθευτούμε για εσάς και να φυτέψουμε γλάστρες της επιλογής σας και να τις φέρουμε στο χώρο σας ή να τις διαλέξουμε και να αποφασίσουμε μαζί.   

Καλλωπισμός κωνοφόρων δέντρων και κλάδεμα υψηλών δέντρων με καλαθοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα.
 
Επίσης εφαρμογή φαρμάκου για το σκαθάρι του φοίνικα ((Rynchophorus ferrugineus) σε φοίνικες με τη χρήση καλαθοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων ανάλογα με την περίπτωση.  
 
Μεταφορά χώματος και στρώσιμο αυτού σε κήπους.

 

Συνεργεία

Υπάρχουν δύο συνεργεία επανδρωμένα το ένα με Τεχνολόγο Γεωπόνο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και το άλλο με Γεωπόνο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, καθώς και έμπιστο προσωπικό. 

 
Banner
Banner
Banner
SSL Certificates